Новий Рік в КЗ "Площанський ліцей".

Новий рік- це казковий час чудес,чарівництва і радості. Адже саме новорічні свята дарують виконання найзаповітніших дитячих бажань,чудові подарунки, справжніх Діда Мороза і Снігуроньку, а головне - неповторну атмосферу чарівної казки.

Традиційно в кінці грудня в КЗ "Площанський ліцей" пройшло святкування Нового року. Сьогодні відбулося чудове Новорічне свято для учнів 5-11 класів. Казковий новорічний зал, красуня-ялинка, запальна музика та гарний передноворічний настрій створили святкову атмосферу для дітей. Учні, одягнені в яскраві костюми,радо зустріли Діда Мороза і Снігуроньку, розповідали вірші, співали пісні, а в кінці свята отримали солодкі подарунки. Щиро дякуємо нашим спонсорам Великобурлуцькій селищній раді, генеральному директору ПОСП "Бурлуцьке" Ігору Філімонову , агрокомпанії "AgroGeneration".

Нехай прийдешній рік буде яскравим, як спалахи феєрверків, красивим, як прикрашена ялинка, веселим, як сам Новий рік! Нехай настрій буде на висоті, душа співає від радості, а серце завжди зігріває любов! Прийміть наші привітання з Новим 2022 роком !

/Files/images/яяяяяяк.jpg

/Files/images/яяяяяя5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.