Педагогічна рада

29 жовтня у КЗ «Площанський ліцей» відбулося засідання педагогічної ради. На порядок денний було винесено такі питання:


- «Використання міжпредметних зв’язків як важливого фактора підвищення ефективності навчання» ;


- затвердження плану підвищення кваліфікації педагогічних працівників ліцею на 2020 н.р.;


- про підсумки експертизи стану викладання та рівня навчальних досягнень учнів з предмету трудового навчання;

- про визнання окремих видів діяльності педагогічних працівників ліцею як підвищення кваліфікації;

Доповідачем з питання «Використання міжпредметних зв’язків як важливого фактора підвищення ефективності навчання» була Ольга Григорівна Троян.

У процесі обговорення було встановлено типи міжпредметних зв’язків, накреслено шляхи їх реалізації, з’ясовано, як краще спланувати співпрацю між педагогами викладачами різних предметів.


Ухвалили: вчителям - предметникам спланувати роботу з реалізації міжпредметних зв’язків; глибше освоювати нові форми інтегрованого навчання з метою підвищення ефективності навчального процесу.


Директор ліцею Тетяна Миколаївна Костенко довела до відома, що відповідно до пунктів 17,18 Порядку підвищення кваліфікації затвердженої постановою КМУ від 21.08.2019р. № 800, де зазначено, що кожен педагогічний працівник, який має право на підвищення кваліфікації за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів, подає керівникові закладу освіти пропозицію до плану підвищення кваліфікації на відповідний рік. На ім’я директора надійшли заяви про підвищення кваліфікації у 2020 р. від Орлової О.В., Костенко Т.М., Новохатської О.В., Романюк Д.В.

Ухвалили: затвердити план підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладу на 2020 н.р.


З довідкою про стан викладання та рівня навчальних досягнень учнів з предмету трудового навчання педагогів ознайомила Ніна Григорівна Куліш. Інформацію вирішили прийняти до відома.

Слухали: Т.М.Костенко, директора ліцею - про визнання окремих видів діяльності педагогічних працівників ліцею як підвищення кваліфікації. Відповідно до п.26 Порядок підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників деякі види діяльності працівників (участь у програмах академічної мобільності, самоосвіта, здобуття наукового ступеня вищої освіти, а також участь у семінарах, практикумах, тренінгах, вебінарах, майстер-класах тощо),що проводилися поза межами плану підвищення кваліфікації закладу освіти, можуть бути визнані як підвищення кваліфікації.

На підставі вище зазначеного Тетяна Миколаївна запропонувала вчителям за підготовку та проведення педрад, участь у творчих (професійних) конкурсах, виконання обов’язків голови МО ліцею зараховувати як підвищення кваліфікації обсягом 10 годин за рік.

Ухвалили: вчителям за підготовку та проведення педрад, участь у творчих (професійних) конкурсах, виконання обов’язків голови МО ліцею зараховувати як підвищення кваліфікації обсягом 10 годин за рік.

/Files/изображение_viber_2019-10-29_19-10-44.jpg

/Files/изображение_viber_2019-10-29_19-10-48.jpg

/Files/изображение_viber_2019-10-29_19-10-55.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.