13.03.2020 Тема "Поняття події. Види події. Програмне опрацювання подій." Ознайомтеся з презентаціями (див. вкладення) та виконайте практичні завдання (див. вкладення).
Увага! Під час роботи за комп’ютером дотримуйтеся правил безпеки і санітарно-гігієнічних норм.
20.03.2020 Тема "Урок узагальнення вивченого матеріалу". На окремих аркушах дайте відповіді на запитання:
- Що розуміють під подією при складанні проектів у середовищі Скретч? Чому це середовище належить до подійно-орієнтованих?
- Які події можна реалізувати в середовищі Скретч?
- Які події в середовищі Скретч викликаються мишею? Наведи приклади.
- Які події в середовищі Скретч викликаються користувачем за допомогою інструментів середовища Скретч? Наведи приклади.
- Які події викликаються командами в середовищі Скретч? Наведи приклади.
- Як у середовищі Скретч можна пов'язати виконання дій різних об'єктів?
- Як додати команду, за якою один об'єкт надсилає сигнал іншому об'єкту?
- У яких командах у середовищі Скретч можна перевірити значення властивостей об'єкта? Наведи приклади.
- Як у середовищі Скретч визначити поточний час і дату?
- Які команди в середовищі Скретч застосовують для визначення тривалості виконання деякої дії? Наведи приклади.
03.04.2020 Тема "Практична робота 5. Розв'язування задач, які передбачають програмне опрацювання події" Ознайомтеся з презентацією (див. вкладення) та виконайте практичну роботу 5 (див. вкладення)
Увага! Під час роботи за комп’ютером дотримуйтеся правил безпеки і санітарно-гігієнічних норм
10.04.2020 Тема "Вкладені алгоритмічні структури повторення та розгалуження." Ознайомтеся з презентацією (див. вкладення) та виконайте практичне завдання (див. вкладення)
Увага! Під час роботи за комп’ютером дотримуйтеся правил безпеки і санітарно-гігієнічних норм
17.04.2020 Тема "Практична робота 6. Розв'язування задач з алгоритмічними структурами повторення та розгалуження." Ознайомтеся з презентацією (див. вкладення) та виконайте практичну роботу 6 (див. вкладення)
Увага! Під час роботи за комп’ютером дотримуйтеся правил безпеки і санітарно-гігієнічних норм
Коментарi